2014 m. balandžio 7 d., pirmadienis

Reti Amerikos monetos , Ar yra toks dalykas kaip reta išplatino moneta ?


 Vienu atžvilgiu yra toks dalykas kaip reta amerikietiškų monetų , kad manimi išplatinti . Yra šimtai tūkstančių ar net milijonus bet kurios konkrečios monetos antspaudu , ir išleistos į apyvartą bet kuriuo metu .

Viskas masiškai gaminamas didelis gamintojas nebus reti. Tai galima matyti šiandien, kai mes turime milijonus tų pačių masinių pagamintų produktų mūsų gyvenime.

Monetos buvo pateikti į apyvartą pakeisti savo charakterį . Visos šios monetos prasidėjopats, gauti pasikeitė laikui bėgant, kaip jie naudojami prekybos ir galbūt piktnaudžiavo per savo gyvenimą.

 Vargu atsargos retų Amerikos monetų kada nors bus saugomi , todėl jų tikrasis šaltinis niekada nebus žinomas .

Apskritai, dauguma žmonių nerūpi apie monetų dalykas. Šios monetos yra labai mažai pridėtinės vertės visuomenei metu . Jie tiesiogpatogi terpė keistis , nieko daugiau , išskyrus atvejus, kai jie tampapatogus įrankis kažkas. Štai kurpiktnaudžiavimas Įgijusi

Nedaug žmonių JAV istorijoje peržiūrėta platinamas monetas kaip vertingas ar gražus, nes jie buvo tokie dažni. Visada buvo daug daugiau kur , kad vienas atėjo. Monetos buvo retai negailėjo pagal paskirtį .

Jei jie buvo gailima ne visi, tai paprastai būdavo atsitiktinai. Moneta galėjo Dotarłeś prarado arba buvo Kaupiamoms kažkur neatrastų ilgą laiką . Labai mažai žmonių turėjo numatymo Atlicināt moneta toli laukusios, kol ji tampa vertingas. Tai atsitiko dėl nelaimingo atsitikimo.

Dauguma cirkuliavo monetų tada tikrai negali būti klasifikuojami kaip tikrai retai. Retenybė ateina su nebuvusi veislių platinamas monetas. Nepagailės monetos nuo žalos ir drabužiai yra neįprasta.

Taigi,bendras moneta negailėjo žalą ir drabužiai tampa neįprasta. Kai yra tiek neįprasta, jie jį į retas amerikietiškų monetų kategorijoje. 270 milijonų Morgan sidabro dolerių buvo lydomas būti naudojamas I pasaulinio karo

Morgan sidabro dolerių buvo toks įprastas, kad 270 milijonų gali būti lydomas ir nepraleido tuo metu. Dabar, žinoma , Morgan doleris kolektoriai nori tos ankstesnės datos monetų nebuvo ištirpsta.

1921 Morgan nukaldinta pakeisti anksčiau sulydytų Morgan dolerių. Dabar , 1921 taip dažnai jie yra praktiškai beverčiai. Net mėtų sąlyga jie nėra verta daug daugiau nei lydymosi vertės juose sidabro.

Radau, kad jei norite pamatyti, kaip bendrieji dalykai , ieškoti eBay. Turėjau gobelenas , kuris buvo vienas iš 800 pagamintas 1928 metais. Aš mačiau pamatyti, jei jie būtų net bet eBay. Ten buvo keturi iš jų. 800 kada nors pagamintas , o 4 buvo eBay bet kuriuo metu . Manau, jeielementas iš tiesų yra reta, tai nebūtų eBay.

Retenybė netampa vertės tačiau. Kažkas gali būti iš tiesų reta , o ne vertingas . Jis grįžta į pasiūlos ir paklausos. Laimeiretas Amerikos moneta pasiūla nedidėja , o paklausa bus .

Vertė pasiekiama , kaip daugelis žmonių nori , ir kiek galima parduoti tiems, kurie nori juos . Jei keli žmonės nori,prekės turės labai mažai vertės . Daugelis antikvariniai daiktai , kaip kad.

Deja,retas Amerikos monetų tiekimas yra palyginti nežinoma . Trečiųjų šalių klasifikavimo paslaugų išlaikyti gyventojų skaičių surūšiuotų monetų , kurios išgyveno savo paslaugas. Tai beveik bereikšmė , tačiau , kadangi JAV retų monetų dažnai imami iš jų plytelių ir pakartotinai skalės .