2013 m. liepos 22 d., pirmadienis

3 būdai, kaip nustatyti tikrąją vertę laužu Sidabrinės monetos


 Prisiminti populiarus posakis, laikas yra aukso? Tai yra labai teisinga, ypač darbštus žmonės, kurie rūpinasi tiek daug apie tai, kaip jie praleido savo laiką. Už juos investuoti ne tik apie pinigus, bet ir investuoti savo laiką į kažką verta. Žmonės šiais laikais ieško protingiausių būdų uždirbti papildomų pinigų, neatsižvelgiant per daug savo brangaus laiko. Daugelis patekti į investicijų pasaulį, kaip jie jaučiasi, kad ji yra labiau ekonomiškas ir išmokėjimo nėra taip blogai.

Vienas iš populiariausių rūšių investicijų Spręsti metalų laužo kaip sidabras. Laužas sidabro atsižvelgiant į investuotojų skaičius nuomonių yra lengviausias ir efektyviausias būdas užsidirbti papildomų pajamų. Vienas gali tiesiog pirkti ir parduoti internete nedarant per daug laiko ir pastangų, todėl labai tinka dienines namų šeimininkių ir tiems, kurie reguliariai darbo vietų.

Atsižvelgiant į tai, labai lengva nustatyti, kiek pinigų galima generuoti iš laužo sidabro. Iš visų laužo sidabro, monetos yra lengviausia rinkoje. Jei jus domina šios veiklos rūšį, jums reikia suprasti, kaip laužo sidabro vertė nustatoma. Štai kaip:

1. Nustatant verte internete

Tyrimai dabar lengva. Skirtingai nei anksčiau, kai vienas turi eiti per knygų krūva tiesiog atvykti tikslius atsakymus. Šiandien su interneto patogumui, galima gauti faktus sekundes. Tas pats pasakytina nustatant laužo sidabro vertės. Yra daug svetainių, kurios siūlo sidabro skaičiavimą. Vartotojas tiesiog turi užpildyti reikiamus laukus kaip antai sidabro svorio ir dabartinės vietoje kainos. Tai taip pat gali būti peržiūrėtas per internetą.

2. Tyrimai ir vertės apskaičiavimo On Your Own

Nustatant tikrąją vertę laužo sidabro yra labai lengva. Pirma, jūs turite žinoti, kaip konvertuoti svorį į Trojos uncijos. Trojos uncija yra standartiniai naudojami prekyboje. 1 uncija lygi 0,9115 trojos uncijos.

Antra, žinoti sidabro grynumą. Reikia prisiminti, kad JAV monetos nukaldintos iki 1964 yra 0,900 gryno sidabro ir monetos kaldinamos 1965-1969 yra 0,400 gryno sidabro. Be to, grynumas taip pat vadinama sidabro svorio.

Trečia, nustatyti dabartinę vietoje kainą sidabro arba televizijos naujienos, Plačiaformatė arba internetu.

Ketvirta, atskirti monetas pagal jų grynumą. Svoris juos atitinkamai tada konvertuoti juos į Trojos uncijos. Padauginkite konvertuoti svorį monetų jų grynumą arba jų SIDABRINĖ SVORIS tada padauginkite vėl dabartinės vietoje kainos.

Dėl aiškesnį vaizdą, čia yra pavyzdys:

Pasakykite, kad jūs turite ketvirtadaliai nukaldintos iki 1964 metų. Bendras svoris yra 100 uncijos. Konvertuoti 100 uncijos į trojos unciją. Jei dabartinės vietoje kainos sidabras yra už trojos unciją 30 $, tiesiog padauginkite 100 oz iki 0,9115 (konvertuoti į trojos uncijos) 30 (neatidėliotina kaina) iki 0,900 (sidabro svorio ar grynumo) yra lygi $ 2,461.05.

3. Pasitarkite Patikimas Coin dealers jūsų vietovėje

Jei neturite laiko ieškoti internete arba jei esate tikri savo skaičiavimus, jums gali paklausti su monetų platintojams jūsų vietovėje. Tačiau būkite atsargūs sandorius tik prekiautojams, kurie gali būti patikimų.

Iš tiesų sidabro suteikia žmonėms kitą būdą užsidirbti papildomų pinigų. Parduoda laužas sidabro, pavyzdžiui, monetų yra paprasta. Patartina nustatyti pirmasis iš tauriųjų monetų vertė prieš einant į pasirinktą pardavėjo. Su šių paprastų būdų, galite nustatyti savo laužo sidabro monetų vertė ne kartą.