2013 m. rugpjūčio 17 d., šeštadienis

Aukso kaina už gramą


 Jei ketinate parduoti keletą senų papuošalų, kad jūs turite gulinčius, tai geriausia nustatyti aukso gramo kaina prieš tai. Tokiu būdu, jūs turite gerą idėją, kaip į siūlymo rūšies jūs turėtumėte tikėtis gauti. Tai svarbus žingsnis, nes yra daug žmonių parduoda savo aukso gerokai mažesnis, ką ji iš tikrųjų verta. Prašome apsvarstyti galimybę rūpintis šio žingsnio pirmas svarbą.

Aš tikiu, kad jūs tikriausiai pastebėjote, kad reklama per televiziją ir radiją siūlo "viršų doleris" jūsų aukso. Arba, jūs mačiau ženklus patalpintą savo vietos pėstininkas parduotuvė duris siūlo tą patį "viršų doleris jūsų aukso" aikštelės. Yra netgi buvo įmonės tik sukurtas siekiant pasinaudoti aukso pažymių kainą. Nors šie pasiūlymai gali skambėti viliojantis, daugelis žmonių mėgstu tiesiog, nes jie neturi sustoti ir padaryti šiek tiek mokslinių tyrimų iš anksto. Jei nenorite atlikti savo deramo patikrinimo, jūs iš esmės lošimo kad jums bus suteikta galimybė gauti didesnę kainą už savo aukso. Tikimės, kad perskaičius šį straipsnį, jums bus geriau pasirengę.

Be to, nustatant aukso gramo kaina, yra pora kitų dalykų, jūs turėtumėte pažvelgti į prieš parduodant savo aukso. Norėdami pradėti, suprasti, kad, kai jūs parduodate savo papuošalus jūsų pėstininkas parduotuvė ar atstovą gausite tik vertę esančio aukso papuošalai. Jei turite papuošalai, kuriame yra kažkas, be aukso, jūs negausite jo vertę. Taigi, jūs norite parduoti gryno aukso, jei apskritai įmanoma. Be to, reikia apsvarstyti, ką iš savo aukso vertė bus gatvėje, kai jis yra išlydomas. Gerai, panagrinėkime, kaip galite išsiaiškinti, kas savo aukso gali būti verta gramais.

Auksas paprastai cituojamas uncijos. Bet koks laikas jums išgirsti aukso buvo paminėtas televizoriaus ar radijo, ji buvo paminėta uncijos. Taigi, leidžia pažvelgti į keletą paprastų žingsnių.

Standartinis nykščio taisykle: 1 unciją aukso yra lygi 31,10 gramų aukso. Mūsų pavyzdyje, įsivaizduokime, aukso kaina už unciją 1400 $. Mes norime nustatyti aukso gramo kaina taip:

1400 $ / 31.10 (Troy uncijos) = $ 45/gram (darant prielaidą, 24 karatų aukso), Taigi, įsivaizduokite, kaip Jūsų auksas pagal 24 karatų? Čia yra lentelė, kuri padės jums.

Padauginkite šiuos apskaičiuoti laužo aukso vertę, surikiuota pagal įvairius ct:

Dėl 10 karatų (10K) padauginkite iš aukso už gramą by.4167 kainą.

Dėl 14 karatų aukso (14K) daugintis aukso kaina už gramą by.5833.

Dėl 18 karatų (18K) padauginkite aukso kaina už gramą by.75

24 karatų aukso (24K) tiesiog naudoti už gramą kainą.

Jūs turite padauginti skaičių, kurį gaunate iš ankstesnio žingsnio į gramais kokybę nesate kainų suma. Štai dabartinė kaina laužo rinkoje. Tiesiog supranta, kad kai jūs parduodate aukso laužas prekiautojams, galite gauti daug mažiau palyginti su rinkos verte. Taigi, labai svarbu eiti paruošti ir nustatyti aukso gramo kaina, todėl jūs užtikrinti, kad gaunate viršų doleris jūsų aukso.