2013 m. liepos 12 d., penktadienis

Sidabro juvelyriniai dirbiniai - Nuo Sidabrinė ir sidabro Skirtumas


 Ar pamenate, kai buvote vaikas, jūs mėgstate apsimeta, kad esate piratų medžioklė branginama gabalus kaip aukso ir sidabro monetos ir juvelyriniai dirbiniai? Tikrai jūs ir jūsų draugas taip smagu dalijant savo lobis ir paslėpti juos nuo savo mažai broliai ir seserys. Tikrai, rinkti vertingų daiktų yra toks juokingas. Štai kodėl net suaugusieji mėgsta rinkti tauriųjų daiktų, pavyzdžiui, juvelyriniai dirbiniai, aukso barų ir net aukso ir sidabro monetomis.

Kita vertus, dėl įvairių priežasčių, pavyzdžiui, didėjančio aukso kainos pasaulinėje rinkoje kai kurie žmonės eiti į sidabrinius vietoj. Rinkti monetas, sidabrinės monetos yra renkami jo tikrąją vertę ir numizmatikos vertės. Tikroji vertė reiškia medžiagoje monetos kaldinamos iš o numizmatikos vertė taikoma retenybė, amžių, tiražo ir bendrą būklę monetų. Tiems, kas mėgsta juvelyriniai dirbiniai, jie dažnai ieško sidabrą, padengtą arba sidabrines vienetų.

Kas yra sidabruotos juvelyriniai dirbiniai ir sterlingas sidabro?

Sterling Sidabro

Pirkdami šių rūšių juvelyriniai dirbiniai natūra, svarbu žinoti, tarp Sidabrinė ir sidabrines skirtumą. Tai nėra gryno sidabro. Kadangi grynas arba plonos sidabro, yra gana minkštas ir gali būti lengvai pažeistas, jis dažniausiai vartojamas kartu su kitais metalais pagerinti savo pastovumą ir stiprumą. Jei matote savo sidabro su ženklai, 925, 925 arba 92,5 tai reiškia, kad jūsų gabalas yra sterlingas sidabro. Šie skaičiai konotaciją, kad yra sidabro grynumą. Tai populiariai naudojami kaip papuošalai ir buities reikmenys, nes jos nepriekaištingos Salą `o ĮSPŪDIS ir atsparumą. Norėdami įsitikinti, kad jūsų tauriųjų metalų išlaikė standartai ieškoti šių ženklų Sterling, vairui, 925, sidabras

Sterlingas sidabro papuošalai turi tinkamai ir reguliariai prižiūrėti, kaip šis sidabro tipas yra linkęs į dažymo ir smukdydama. Siekiant išlaikyti jūsų tauriųjų metalų grožį, svarbu saugoti savo gabalėlį sausoje vietoje, atokiau nuo drėgna.

Pasidabruotas juvelyriniai dirbiniai

Sidabruotos juvelyriniai dirbiniai yra pigiau nei sterlingas tie. Terminas Sidabrinė reiškia, kad papuošalą, padengtas sidabro sluoksniu. Šis metodas yra vadinamas galvanizavimo. Šis metodas yra populiariai naudojamas nebrangių mados juvelyriniai dirbiniai, kurie daugiausia pagaminti iš plieno arba prastos kokybės metalo skaičių. Yra nebrangia namų galvanizavimo sistemose, kad jūs galite nusipirkti skaičius. Atkreipkite dėmesį, kad Sidabrinė storis nustatomas pagal elektros srovės stiprumo, sidabro koncentrato panirimas mišinio ir kiek laiko papuošalai yra panardintas į mišinį. Jei nesate tikri danga savo brangų vienetų, galite kreiptis pagalbos į profesionalus sidabrakalys savo srityje, kurie yra šios srities ekspertas.

Be to, galvanizavimo gali remontuoti padengtu sidabru papuošalai su paviršiaus įdubos ar žalą. Jei turite sentimentalus gabalas, kad reikia atkurti, šis metodas yra geriausias sprendimas.

Kaip sterlingas sidabro, sidabruotos juvelyriniai dirbiniai turi būti tinkamai pasirūpinta išlaikyti savo grožį ir formą. Kaip? Jums reikės seną dantų šepetėlį ir pastos. Išvalykite papuošalai lengvai. Nuimkite pastą skalavimo savo sidabro gabalas visiškai. Po skalavimo oro išdžiūti elementus Prieš palikdami įrenginį saugoti sausoje vietoje.

Kolekcionavimas sidabro juvelyriniai dirbiniai yra ne tik madingas, jis yra labai naudingas, taip pat. Kai jūs renkate sidabro juvelyriniai dirbiniai, įsitikinkite, kad jums reguliariai valyti juos taip, kad jie truks ilgiau. Net jei jums nereikia naudoti juos, jūs turėtumėte jį vieną kartą, o ir valyti juos tinkamai išlaikyti savo blizgesį ir grožį.