2013 m. liepos 13 d., šeštadienis

Septyni Patarimai Norėdami atpažinti netikrą aukso monetas


 Kiekvienas turi matyti ataskaitas griūvančios ekonomikos tūkstančiai amerikiečių prarasti savo darbo vietas kiekvieną mėnesį. Su žlungančios ekonomikos, daugelis skuba investuoti į tauriuosius metalus, pavyzdžiui, aukso monetų, barų ir tauriųjų metalų lydinį. Dėl didelės paklausos aukso, yra būtina atsakyti į paklausą ir jis susideda iš masinę suklastotų tauriųjų euro monetų apgaulingais asmenims.

Tiesa pakankamai, daugelis buvo terorizuoti žmonių pardavimo padirbtų aukso monetų. Jei nesate pakankamai atidūs, galite būti vienas iš jų. Siekiant vietoje, jei tauriųjų monetos, kurie yra apyvartoje ir žymeklio yra padirbti ar ne, patikrinkite šiuos patarimus žemiau.

Patikrinkite metalo kokybė

Vertinant metalo kokybė yra lengviausias būdas pasakyti, jei moneta yra ne autentiška. Pranešk apie netikrą Monetos galite atrodyti nuobodu arba per blizga. Siekiant pasakyti skirtumą, jūs turite žinoti, pirma, į metalo kokybę naudojama originalių monetų. Netikras moneta gali būti grūdėtas tekstūra ir išvaizdą.

Naudokite magnetas sužinoti, ar auksinė moneta yra autentiškas

Magnetas gali padėti patikrinti, ar monetos yra tikras, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad magnetai negali pritraukti tikrą aukso.

Bandymo monetoms sidabro Cleaner Sprendimas

Be sidabrines švaresnio tirpalu ir, įmerkus į aukso monetų. Jei pastebėsite, kad dangos pokyčiai spalvos ir tauriųjų monetos juodinti po dienos, tada monetos yra tikrai suklastotas.

Patikrinkite net mažiausias detalė monetos

Vertinimo tikslais, būtina padaryti iš autentiškų monetų skersmuo sąrašą. Jūs galite gauti, kurio skalė sugraduota pagal gramų. Jei auksinė moneta priemonės šiek tiek lengvesni pusėje arba galbūt, daugiau nei turėtų būti, geriau galvoja du kartus. Tai tikrai svarbu patikrinti visus matavimus, įskaitant svorio, skersmens ir storio.

Žinoti apie monetų Faktai

Žinoma, kas aukso kolektoriai yra susipažinę su atskirų ženklus, vaizdus, ​​datas ir žodžius savo monetų rinkimo. Jie gali lengvai aptikti suklastotas, tiesiog žiūri į šiuos duomenis. Žinokite, kad šie faktai yra svarbūs. Nedidelis skirtumas gali reikšti, kad moneta yra padirbti. Taip pat žinoti, kur vaizdas turi būti nukreipta į nekilnojamojo monetų. Tarkime, mes ieškome ne 1958 JAV aukso doleris. It features Indijos princesė dėvėti plunksnuočių dangtelį. Jei suskaičiuoti plunksnas, ji turėtų sudaryti iki septynių. Vienas plunksnų mažiau reiškia moneta yra tikrai suklastotas.

Išnagrinėti savo ausimis

Jūs galite nustatyti, ar moneta yra autentiški klausytis garso kaip žemės į kietą paviršių. Priešingai, tai vertinimo tipas turi specializuotus įgūdžius ekspertas. Atkreipkite dėmesį, kad aukso monetos bus padaryti atskirą streiką, o moneta maišyti su kitais metalais tiesiog sukurti niūrus džerkšt. Idealiame pasaulyje, jūs turėtumėte turėti auksinę monetą, todėl jūs galite lengvai palyginti tarp monetų.

Patikrinkite monetos kaina

Jūs galite lengvai pasakyti, jei aukso monetos yra fiktyvus, jei pardavėjas nėra tikri, ką jis parduoda. Jei jis suteikia jums kainą, kuri yra labai abejotinas, nedvejodami paklausti. Taip pat galite patikrinti internete su kitų perpardavėjų ir pamatyti, jei iš aukso monetų kaina yra bent lygiavertė.

Investavimas į aukso monetų yra tikrai geras sprendimas pažeidėjos ekonomikai. Kita vertus, būtinai patikrinkite aukso monetų, jei jie yra autentiški. Geriau būk protingas ir atsargus vartotojas nei verkti pirkėjui. Sėkmės!